UKK


Seuraavat ehdot pitää täyttyä, jotta voit hakea lainaa:

  • Ikä 18 vuotta
  • Pysyvä osoite Suomessa
  • Suomalainen pankkitili

Smartrahan kautta voit hakea lainaa 100 – 60.000 €. Pankit käsittelevät hakemuksesi ja arvioivat kokonaistilanteesi perusteella kuinka paljon he voivat tarjota sinulle lainaa.

Lisäämällä yhteishakijan eli rinnakkaishakijan lainahakemukseesi parannat mahdollisuuksiasi saada lainaa. Yhteishakija on erityisen hyödyllinen hakiessasi suurempaa lainasummaa. Yhteishakijan avulla voit myös saada lainalle edullisemman koron sekä paremmat lainaehdot. Huomiothan, että yhteishakija vastaa viime kädessä koko lainasummasta yhdessä päähakijan kanssa. Tyypillisimmin yhteishakijana on avo- tai aviopuoliso, mutta se voi olla myös esimerkiksi ystävä, vanhempi tai muu sukulainen.

Varmistamme aina, että tietosi on turvattu ja salattu. tarkoittaa, että kaikki hakemukseen täyttämäsi tiedot saavat mahdollisimman korkean turvallisuustason.

Smartraha ei tarjoa lainaa itse, vaan tarjoaa yhteyden LVS-Broker Oy:lle. Hakemuksesi käsitellään ja välitetään yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle, jotka kilpailevat keskenään antamaan sinulle parhaan lainan. Ainoa tehtäväsi on valita paras laina, joka vastaa tarpeitasi.

Lainan hakeminen on aina täysin maksutonta. Sinä päätät itse, hyväksytkö tai hylkäätkö lainatarjoukset.

Kyllä eläkeläiset voivat myös hakea lainaa. Merkitse tällöin työnantajakenttään olevasi eläkeläinen ja kerro mistä lähtien olet ollut eläkkeellä.

Kyllä voit hakea lainaa, mutta lähes kaikki lainatarjoajat vaativat, että hakijalla on säännölliset tulot.

Valitettavasti pankit ja rahoituslaitokset eivät myönnä lainaa mikäli sinulla on luottohäiriömerkintä.

Riippuen valitsemastasi pankista, lainan saaminen tilillesi saattaa kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään. Usein pienemmät lainasummat on mahdollista saada tilille nopeammin.

UKK | Yhteystiedot